tiistai 5. kesäkuuta 2012

Hienoa seuraamista for long time!

Tiistain Ojanko-tokossa ohjelmassa oli paikkamakuun lisäksi lyhyitä seuraamisia, luoksetuloa ja ohjattua noutoa.

Seuraaminen oli pitkästä aikaa oikein mallikasta. Tehtiin ihan lyhyitä pätkiä, niin lyhyitä ettei tylsistymistä ja haihattelua ehtinyt tulla ja jokaisen pätkän jälkeen reilu ja ILOINEN palkka. Näihin olin erittäin tyytyväinen. Kontakti pysyy jostain syystä paremmin hieman hitaammalla tempolla - hitaassa käynnissä se on jopa erinomaista.

Luoksetulo oli "ihan okei". Pysähdys oli varmaan ekaa kertaa vähän hidas ja epätarkka, jonka vuoksi tein muutaman vahvisteen heti perään pallolla. Ja lopuksi vielä muutama läpijuoksu, jossa vauhtia saatiinkin niin että piisaa.

Noudoista valittiin ohjattu ihan vaan sillä perusteella, että tasamaanoudon suhteen ei ole tällä hetkellä mitään ongelmia ja hyppyä en halua nyt sotkea hyppynoudolla. Ohjattua tehtiin suoraan merkiltä (vietynä) yhdellä kapulalla. Suunta löytyi hienosti, tehtiin kolme noutoa oikealla, joista yhdellä koira varasti kapulalle. Palkkasin varastamisestakin, koska en usko, että liikainto tulee koskaan olemaan meille kovin suuri ongelma. Karatun jälkeen kuitenkin Pelle taas aavisti, ettei ihan nappiin mennyt, eikä meinannut seuraavalla lähteä, vaan vaati hieman kehoitusta. Lopulta kuitenkin haki, vaikka yritin kaikin tavoin homman hajottaa kehumalla ihan väärissä kohdissa. Milloinkohan mä opin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti