perjantai 18. tammikuuta 2013

Perjantain aamutreeni

Perjantain etäpäivän kunniaksi otettiin aamutreeniä Porskin hallilla.

Pellen kanssa otettiin ruutuun menoa, ruudun korjauksia, ruudussa maahanmenoa, ihan vähän hyppyä, kaukojen S-M vaihtoja ja loppuun ketjutusta seuraaminen - jättävä (maahanmeno) - nouto - kaukot. Viimeinen ketjutustreeni oli ihan liikaa - mitä mä oikein ajattelin? Eli vire ei säilynyt ja kaukot meni jo ihan persiilleen. Tyhmä-tyhmä-tyhmä minä.

Ruutuun meni eka kerralla näyttämällä loistavasti, hieno stoppi ja palkkasin pallolla. Seuraava lähetys (ilman näyttämistä) ei sitten enää onnistunutkaan, koska Pelle oli sitä mieltä, että palkka tulee kuitenkin multa, joten ihan turha on juosta sinne ruutuun saakka. Tämä aiheutti taas pohdintaa ja metodinvaihto ajatuksia. Mutta lopputulemana päätin kuitenkin jatkaa näyttölinjalla siten, että ruutu näytetään sille JOKA kerta. Katsotaan kerrankin kärsivällisesti, mihin tämä johtaa.

Ruudun korjaukset menivät näyttämällä ihan kivasti, vaikken ole ihan varma, tajusiko Pelle oikeesti jutun juonen, vai menikö se vaan sinne, minne näytin... Tämä oli kuitenkin ensimmäinen kerta, kun näitä tehtiin ja uskon, että ovat meille varsin tärkeitä, koska näin iso ja pitkärunkoinen koira on varsin helposti ulkona ruudusta. Vaikein korjaus tuntui olevan ruudun edestä ruutuun. Eli

Seuraava treeni (sunnuntaina) täytyy suunnitella huolella, koska se on Porskin hallissa viimoinen treenikerta ennen koetta. Mä haluan, että Pellellä on sunnuntaina KIVAA. Joten täytynee tehdä pelkkää asennetreeniä.

Tästä treenistä opiksi jäi note to myself: Älä treenaa liian kauan, suunnittele aina mitä treenaat ja PYSY suunnitelmassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti