perjantai 1. helmikuuta 2013

Mahdottoman hienoa seuraamista

Perjantain kunniaksi oli varattu hallivuoro Porskilta kolmeen pekkaan Ninan ja Päivin kanssa. Pelle tokoili seuraamista, joka oli aivan loistavaa! Askelissa vähän nojasi, mutta suorat, juoksuosuus, käännökset ja täyskäännökset olivat kaikki ihan priimaa. Tätä kun nähtäisiin myös kokeissa...

Seuruupätkän jälkeen tehtiin vähän noudon palautusta lelulla palkaten. Eli Pellen lähtiessä palauttamaan otin lelun esiin ja hetsaamalla ja heittämällä hain koiralle vauhtia. Toimi ihan mukavasti mutta yhdellä kertaa Pelle juoksi ensin heitetylle lelulle, heitti ympäri ja kävi palauttamassa kapulan kauniisti sivulle. Hassu koira. Tätä kuitenkin nyt jatketaan ja erikseen tehdään nami-imutuksella sivulletuloja kapulalla. Samoin suunnitteilla on superpalkkaa sivulle tuodusta kapulasta. Noutoa tehtiin myös kierron kautta, jolla yritin saada kapulan saalistusta vähemmälle ja tarttumista siistimmäksi. Se toimi, mutta valitettavasti vauhdin kustannuksella. Tosin tämä oli eka kerta, kun Pellelle tehtiin kiertonoutoja, joten sekin saattoi pistää aivosolut liikkumaan ja siten hidastaa vauhtia.

Noudon jälkeen tehtiin muutamia leikin ohessa liikkeestä maahanmenoja heittopalkalla. Tää on selvästi toimiva keino ja sitä jatketaan. Heitetty nami aktivoi ja tuo nopeutta maahanmenoon.

Lopussa vielä vähän hyppyä ja kaukot. Avon kaukot oikein hyvät about 8 metristä, vaikka yksi tuplakäskytys otettiinkin. Hypyllä tein suorapalkkausta hypystä ja erikseen istumisesta. Jostain syystä istuminen oli nyt nihkeää ja Pelle tarjosi vaan seisomista ja jopa maahanmenoa. Vaatii preppausta.

Paikkamakuussa näkyi tuttua ryömintää - tosin tällä kertaa vielä myöhemmässä vaiheessa kuin aikaisemmin eli vasta kun olin jo tullut piilosta ja lähtenyt liikkeelle. Tähän aion ottaa nyt takapalkan. Piste.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti