keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Agi-keskiviikko

Tällä kertaa viikkotreeneissä oli rakenneltu hieman edellistä vaikeampi agirata. Kuitenkin talven treeneihin verrattuna lähestulkoon lapsellisen helppo. Muutamia takaakiertoja ja tiukempia vientejä, mutta muutoin rata oli meille melko mukava. Vaikeuksia teetti lähinnä A:n alta menevä putki, jonka jälkeen lähdettiin epäloogiseen suuntaan "kuolleessa kulmassa" olevalle hypyllä. Lähestulkoon kaikki koirat rämpivät samassa kohdassa enemmän tai vähemmän. Toinen päänvaivaa aiheuttanut oli tiukemman takaakierron jälkeen oleva putki, joka oli sijoitettu rinta rinnan A:n kanssa ja lähestyminen oli A:n suunnasta. Pellen A-innon tuntien ei ollut yllätys, että ekalla yrittämällä koira oli jo A:n harjalla, kun ohjaaja vasta funtsaili vartalo-ohjausta.

Kaiken kaikkiaan ihan kiva treeni. Vähän hinkattiin taas liikaa sitä ensimmäistä ongelmaa tuottanutta kohtaa, jonka vuoksi koiralla ei oikein meinannut virta riittää loppuun saakka. Tyhmä minä.

Pienen tauon jälkeen tehtiin muutama setti keppejä, jotka sujuivat ihan ok. Kerran jouduin korjaamaan ja hieman kädellä auttamaan. Ne verkot pitäisi nyt vaan hankkia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti